Framtidsplaner och hemligheter

Jag känner bara för att få skriva detta inlägget, bara få skriva av mig för det var så himla länge sen nu. Jag vill prata om mina framtidsplaner, mina drömmar och mål, mina jobb och massa annat. Det som kommer bubbla upp i mitt huvud just nu under tiden när jag skriver komma hamna här.

Först av allt så känner jag med min blogg att det inte är på samma sätt idag som den var för ett halvårsen. Visst jag älskar att blogga och det kommer jag nog aldrig släppa men någon stans där nu har jag nått en gräns. Visst vissa dagar kan min hjärna spruta av idéer och mina fingrar klia av att jag måste skriva av mig eller bara uppdatera er. Men nu i dagsläget så känner jag att jag inte behöver uppdatera minst 2 inlägg om dagen för att mina läsare ska stanna. För jag vet nu att ni kommer stanna ändå, jag ser de på min statistik. Bloggen blir inte kaputt av de. Sen så känner jag en stress i dagsläget att uppdatera så mycket som jag gjorde innan, då känner jag att det är bättre att uppdatera med max 3 dagars offlineläge haha. För på ett sätt så måste jag fortfarande hålla en röd tråd så inte läsarna tröttnar och aldrig mer går in på min blogg förutom en gång i månaden. Jag uppdaterar er när jag har tid ork och känner att NU vill jag blogga för JAG vill inte för att jag måste utan för min egna skull. Så så ligger det till på den biten.

Hur går det i skolan just nu? Detta är också en anledning till att jag säkert är inne i en lugn period med bloggen för jag håller på med skolan så pass mycket. Som många av er redan vet så har jag eng kvar från 1:an som jag SNART är klar med, varför har det gått så snabbt då? Jo för jag kämpar som en idiot och känner att ja nu är jag på riktigt snart klar. Jag är så nära målet och jag blir så lycklig, jag blir ”säkrad” en studentplats, biljetten ut i vuxenlivet haha. För er som kanske slumpvist klickat er in på min blogg nu, jag har kämpat med skolan i många år efter att varit en skolkare och int gjorde läxor från tidig ålder. Man får alltid äta upp skiten sen säger jag bara. Det är inte värt det. Så jag känner nog att sen när eng också är avbockad och jag har ett betyg så kommer jag ha mer energi då till bloggen. Men inte just nu och ni är så snälla som respekterar det. I love your all!

Mina två jobb då? Ja det går otroligt bra med båda två. Eller lixom jag jobbar inte lika mycket nu när jag går i skolan igen men jag vet min plats på båda jobben och det ser grönt ut i framtiden och att jag kommer få stanna kvar. Menar jag är bara 16 (snart 17) har två jobb och blir erbjuden bara bättre och bättre saker hela tiden. Vuxna säger till mig att de blir mer och mer impade av mig jämfört med  hur jag var för några år sen. Ja då var jag en orkan kan man säga… Att gå från 0 och ha ett dåligt rykte till att idag ser alla vuxna på mig och bara säger wow. Vilken skillnad och resa hon gjort. De kallar jag för att ha ändrat om hela sitt egna privata varumärke genom bloggen, helt sjukt och helt otroligt, är så tacksam.

Efter gymnasiet ser jag en ljus framtid för mig själv, jag bygger på den hela tiden just nu. Graderar mig och jag har gjort de bra kan jag säga. Älskar mitt liv och är så otroligt tacksam för allting, kan egentligen inte få det bättre. Men inget har blivit serverat på ett silverfat utan jag har fått kämpa röven av mig helt ärligt.

Känner bara karma lite grann så. Eller att det vände lixom. Gick från att haft några dåliga år till väldigt mycket goda nyheter och nästan bara bra grejer nu oftast. Jag känner bara att nu på några månader att jag mognat ganska mycket, men jag tror de har med mina två jobb att göra att man blivit tvungen på ett sätt. Ännu en gång väldigt tacksam för allt! Men samtidigt nu så ska jag inte få för bra självförtroende för går något åt skogen så kommer man ju bli fett besviken. Men jag känner mig stadig och stabil just nu, är bara i en svacka då jag mår väldigt väldigt bra. Älskar allt och alla haha nästan! Kanske låter lite flummigt men så är det… 

Komigen tjejer och killar, gör mig kvällens tjänst. Skicka iväg ett sms till någon som ni tycker om extra mycket och berätta exakt vad ni känner.  Sprid kärlek. Jag lovar man känner sig fett snäll efter man tryckt på ”sänd” så sitter man där med ett leende på läpparna. Puss !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.