Diss till Richmond & Finch

För ett tag sedan beställde jag ett skal av Richmond & Finch vet inte om ni hört talats om de märket? Beställde ifrån deras hemsida. Det liknar Ideal Of Sweden’s märke bara det att detta är MYCKET  dyrare dock. Detta skalet kostade alltså 399kr och efter bara några dagar så är det helt förstört?! Materialet är i satinform vilket är ganska lent, finns liknande för iPhone fast med appelmärket på, oftast kan man köpa de till appel på Telenor osv.

I vilket fall så beställde jag endast skalet för jag ville ha färgen och materialet men det visade sig vara ett fiasko! Skalet har färgats av av mina byxor ifrån fickan några dagar senare efter skalet legat där några gånger. Och nej mina svarta byxor är ett år gamla och tvättade ett antal gånger så det är inte att byxorna är nya och släpper färg. Jag har ett annat skal som jag hade innan ifrån fyndiq som kostade 80 kr (!!) som dessutom är vitt och det har inte färgat av sig av byxorna ens. Har testat att tvätta av skalet med alla möjliga olika medel men de svarta sitter som berget.

Richmond & Finch ni gjorde mig både fattig och en otroligt missnöjd kund! Har nu beställt ett skal ifrån Ideal Of Sweden i plast som är häften så billigare och har andra kompisar som beställt därifrån som är grymt nöjda.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.