Hur det ser ut när jag jobbar

Godmorgon! Idag ska jag åka hem till min mamma och hon bor en timme bort från mig så ska ta bussen dit om ca 2 timmar. Så nu har jag ätit frukost, sminkat mig och fixat i stugan som städat och sen så har jag packat min stora LV väska. Ända väskan som vart bra som man får plats allt med i, det är deras travelbag som jag snackar om.

Så just nu tänkte jag sitta och fixa med lite inlägg som kommer komma ut när jag är i skolan nästa vecka. Det är mycket jobb bakom en blogg! Kan jag garanterat säga er och jag har bloggat i 3 år eller något… Men tänkte slänga in en bild här under hur det ser ut när jag jobbar, det kanske är roligt att se? För vi alla gör ju olika!

Sitter oftast vid köksbordet med min dator, kalender, mina färgpennor och min mobil, bilden är tagen med min kamera som sedan är redigerad. Uppslaget i kalendern är nästa veckas planering. Wiiii  

Så yes nu ska jag blogga i två timmar eller något sen bege mig mot bussen 🙂 Spendera helgen hos mamma. Slänger även in en bild på mig själv som jag laddade upp på instagram imorse. Om ni inte följer mig där så heter jag @elaine.frisor in och följ!! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.