Hetast just nu!

Vad som är väldigt inne just nu är blommigt i alla olika former och färger! Hetast just nu egentligen. Här nedan har ni lite olika blusar och alla kommer ifrån Ahlens.se (Åhlens). Själv hade jag velat klicka hem 2, 4 och 5:an de är mina favoriter! 🙂

Vilken är eran favorit/favoriter? 

Idag så ska jag hem igen från mamma till pappa, tar bussen som går vid ca 16 tiden sen alltid när man kommer hem igen så bara landar man. Duschar eller inpackning, ansiktsmask osv för det tar så mycket på energin att fara landet runt för att bara träffa sina föräldrar som bor i olika län haha. Imorgon börjar skolan igen haft en skönt och avkopplat lov SÅ DET SKA VARA VID LOV. Första gången på länge så har jag faktiskt fått vila. Jag älskar att jobba mer än något annat men man behöver vila upp sig också, eller vad säger ni? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.