Har varit sjuk

Okej guys detta har ju inte alls varit planerat. Som ni vet så åkte jag till mamma i fredags som jag brukar så är jag där över en helg, MEN när jag kom dit så blev jag sjuk. Tyckte verkligen synd om mamma vi träffas bara 1 gång i månaden så varför just den helgen skulle jag gå och bli sjuk…

Jag har inte varit så sjuk på väldigt länge och jag åkte på maginfluensan och sen blev jag kass i magen flera dagar efteråt. Så nu funkar hela magen igen som den ska haha och jag ska till skolan imorgon igen. Då har det gått 48h som man ska vänta tills man blivit bra igen så det inte smittar vidare. Hade ju praktik idag men fick flytta min kund till nästa vecka så då har jag tre kunder istället och hon var jätte snäll och blev inte alls sur. Vissa människor tror ju att frisörer är som robotar som aldrig blir sjuka och om man råkar bli sjuk så blir folk skitsura. Och ja det kan jag förstå för oftast så har man sparat ihop pengar länge för sin behandling plus längtat efter den och sen så blir frissan sjuk. Men lite medkänsla måste kunden faktiskt ha tycker jag, för vi är också lika mänskliga precis som du som sitter i kundstolen också. Punkt.

Har verkligen varit en död fisk inte mått så dåligt på väldigt länge haha.. Känt mig såhär i helgen:

Har haft massa inlägg planerade nu dessa dagarna men planerade att skriva de dag för dag när jag fick tid. Men det betyder inte att inläggen INTE kommer komma ut alls, utan de blir bara förskjutna istället och kommer komma upp på bloggen snarast. Ber om ursäkt för att bloggen har stått helt tom man har verkligen bara sovit nu dessa dagarna hela tiden. Hoppas ni mår bra <3 

Suttit med inpackning nu någon timme och tagit tag i en massa jobb. Pusslat ihop jobbtider som kommit in nya så är det med två jobb! Ringt, trixat och så. Snart kommer pappa och dem hem så då får man hjälpa till med maten sen tänkte jag plocka mina ögonbryn lite. Har haft ansiktsmask innan, haha gjort allt för att känna sig fräsch inför imorgon.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.