Kosta Julmarknad

Igår så var vi på Kosta’s Julmarknad och dem hade just invigning igår kväll. Det var väldigt mysigt att gå runt där bland alla granar och man fick verkligen en julkänsla. Allt snö som är på bilderna är fakesnö men det var så kallt ute så det kändes verkligen som om att det likaväl kunde vara riktig snö. Det var olika små hyddor där folk stod och sålde glögg, korv osv. Sen fanns det chokladhjul, en djuppark med får och kaniner. Sen fanns de även en grotta som ni kan se på bilderna ovan där man kunde gå in så var där en tomteverkstad sen skulle tomten komma för de fanns en stol och sen hade dem satt upp stubbar som man kunde sitta på. Men när vi kom antingen så hade han redan varit där (antagligen inte) men vi väntade ganska länge och de kom aldrig någon tomte. Så vi åkte hem, alla frös och så med. Men mysigt att gå där!

Väl inne på kosta som är som mini ullared det är en outlet helt enkelt. Tror de köper upp företags om kursat och säljer de där. Bara märkes kläder som de säljer billigt, som björn borg, tommy higfilther osv osv. Alla kända märken och sortimentet kan varia ganska mycket hela tiden. Samma som Ullared också 😉 Jag köpte i alla fall bara fingervantar med tutchfingrar och sen Jokamin Lundells bok monster.

Ni får inte missa deras julmarknad nästa år för det var helt klart värt att gå där.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.