Vi hörs på fredag igen!

Klockan är 20.00 och jag kom nyss hem och har bara ätit middag. Är trött och vill bara gå och lägga mig NU men så funkar det inte… Jag har haft praktik idag och tre kunder och var trött redan i morse, somnade nästan på bussen påväg in och jag åkte ändå kl 09. Jag känner att nu måste jag fokusera på mig själv lite.

På fredag så ska jag skriva nationella i eng, en uppsatts, är både nervös och rädd. Ska traggla igenom allt igen grammatiken och jag gjorde hälften igår men ändå är hälften kvar. Sen så är det andra grejer som ska göras, fylla i nya jobbtider och så. Ladda busskortet och sen måste jag lägga mig i sängen kl 21 för ska gå upp 05 imorgon och är redan helt död nu så känner jag behövs..

Jag hoppas ni förstår <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte.